Despre noi

Despre noi

Yellow Apples este primul centru de voluntariat în cultura din Cluj-Napoca. Voluntarii care participa la actiunile centrului au oportunitatea de a învata, de la specialisti în domeniu, cum se organizeaza si promoveaza festivaluri si spectacole de teatru, dezbateri pe teme culturale, expozitii de arta si festivaluri de muzica.

Obiectivele principale ale centrului de voluntariat sunt încurajarea participarii active în procesul de culturalizare al comunitatii clujene si sustinerea initiativelor care au o contributie importanta în sectorul cultural si cel creativ.

„Initierea Centrului de Voluntariat în Sectorul Cultural si Creativ” este un proiect realizat de Asociatia Teatrul Imposibil si beneficiaza de finantare prin granturile Spatiu Economic European 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Yellow Apples functioneaza începând cu data de 1 martie 2015.

Voluntariatul Yellow Apples îmi ofera oportunitatea de a-mi dezolta abilitatile practice în ceea ce priveste domeniul cultural-artistic. În acest sens, a fi voluntar pentru cultura Yellow Apples îmi ofera sansa de a contribui prin activitatea de voluntar la viata culturala si artistica a orasului si la armonia din viata sociala. Implicare, dezvoltare personala iar în final bucuria de a face parte dintr-o echipa plina de idei ce te ajuta sa-ti dezvolti abilitatile si înclinatiile artistice.

Elena Mihalache,
Voluntar
INITIEREA CENTRULUI DE VOLUNTARIAT IN SECTORUL CULTURAL SI CREATIV
Proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.
Continutul acestui website nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 – 2014.